شیرینی های یونانی

 



Παπαδακια-پاپاداکیا

1
توی ظرفی گود، 2لیوان آرد سفید میریزیم و 1قاشق غذاخوری روغن مایع، 1قاشق چایخوری خمیرمایه، 1قاشق چایخوری شکر و نوک کارد نمک. با مقداری آب گرم که کم کم اضافه میکنیم، خمیری بدست میاریم که نرم و چسبناک است



2
خمیر رو مُشت میکنیم و به اندازه یه گردو، از خمیر برمیداریم و توی قالبهای مافین که از قبل چرب کردیم، میذاریم؛
بهتره به خمیر استراحت بدیم، و وقتی توی قالبها خمیر رو گذاشتیم، 10 دقیقه دیگه استراحت کنن




3
قالبهای مافین رو چرب میکنیم و از خمیر به اندازه یه گردوی درشت، توی قالبها میذاریم و در فر داغ شده، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت تقریبا 15 تا 20 دقیقه میذاریم



4
نونها پف میکنند و طلائی میشن



5
نونها به راحتی از قالب جدا میکنیم؛




6
روی سر نونها رو کمی برمیداریم، برای اینکه در آخر، از اینطرف که برش خورده، توی ظرف میچینیم.
(من از هولم یادم رفت اینکار رو بکنم، بعد از اینکه توی شربت انداختمشون یادم اومد




7
بعد از اینکه کمی روی نونها رو برداشتیم، اونا رو توی شربت میذاریم به مدت تقریبا نیم ساعت.
1لیوان شکر با 1لیوان آب و 1قاشق غذاخوری گلوکز مایع، همه رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا کمی غلیظ بشه. بعد ازینکه خنک شد، آماده استفاده و مصرف هست.
(اگه گلوکز ندارید، مهم نیست



8
وقتی شربت رو به خودشون گرفتن، درمیاریمشون و روی توری یا صافی میذاریم تا شهد اضافه شون گرفته بشه



9
با چاقوی تیز، قسمتی از شیرینی رو بُرش عمیق میدیم، اما جدا نمیکنی



0
برش بیشتر از نیمه، برای پر کردن خامه.





11
با قیف و ماسوره، مقداری خامه، توی شیرینیها میذاریم.
از تهِ نون شروع میکنیم و یه حالت دَوَرانی به قیف میدیم تا شیرینی به اندازه کافی خامه بگیره




12
شیرینی رو با خامه پُر میکنیم



13
پاپاداکی نیمه آماده:)


14
روی خامه رو یه گیلاس کاراملیزه یا مقداری خلال پسته میریزیم
در اصل یونانیها از گیلاس استفاده میکنند



/ 0 نظر / 12 بازدید