کیک نوتلا

کیک نوتلا
سریع و آسان تست شده ... حرف نداره !
زمان اماده سازی و پخت هم حدود 65 دقیقه !



مواد لازم :
کره نرم
شده ------- 250 گرم (خداحافظ رژیم!!!)
شکر قهوه ای نرم ------------ 200
گرم
تخم مرغ (زده شده) ------------- 4 عدد
آرد سلف ریزینگ ----------- 300
گرم
شیر ------------ 5 قاشق سوپخوری

شکلات نوتلا ---------------- 8
قاشق سوپخوری
فندق یا گردو ------------ 60 گرم

همین اول بزارید قضیه ارد
سلف ریزینگ رو حل کنیم.
آرد سلف ریزینگ مخلوطی از ارد معمولی + نمک + بیکینگ
پودره ! با این نسبت :
یک پیمانه ارد معادل 140 گرم رو باید با 1 1/2 قاشق
چایخوری بیکینگ پودر و 1/4 قاشق چایخوری نمک مخلوط کرد. پس برای این دستور شما باید
دو پیمانه با همین دستور درست کنید. اوکی ؟


همه ی مواد رو بجز گردو ها و
شکلات رو توی ظرف میریزیم و مخلوط میکنیم تا کرم رنگ و پفکی بشه.
حالا 2/3 مواد
رو توی قالب کیک 22 سانتی که از قبل چرب شده می ریزیم. و روی خمیر رو صاف میکنیم.
حالا با قاشق شکلات رو روی خمیر میریزیم و صافش نمیکنیم. مثل تصویر. (البته می
تونید بیشتر بزارید..)

روی شکلات ها رو با 1/3 باقیمانده ی خمیر بپوشونید. و
دوباره روی خمیر رو کاملا صاف کنید.

و در آخر گردوهای خرد شده رو خمیر
بپاشید.
حالا به مدت 45 تا 1 ساعت در فر با حرارت 180 درجه قرار بدید. تا روی
کیک طلایی بشه. (البته می تونید با خلال دندان تست کنید .. خلال دندان رو وسط کیک
فرو میکنید اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک شما پخته)

اگر در حین پخت روی کیک
زودتر قهوه ای شد میتونید روی قالب رو با کاغذ المینیوم بپوشونید.

Okay Have
Fun Baking This Delicious Cake

Attached Thumbnails
IMG_0875edit.jpg‏
Picnik+collage.jpg‏


IMG_0902edit_%E5%89%AF%E6%9C%AC.jpg‏
IMG_0874edit.jpg‏


IMG_0870edit.jpg‏
/ 0 نظر / 13 بازدید