نان شیرینی توت فرنگی

نان شیرینی توت فرنگی

Strawberry Shortcake Gateau
اسم اصلیش همینه که
بالا نوشتم ... (توی کتاب خارجیکی من اینو نوشته) ..و در مجله قناد باشی این رو به
نون شیرینی ترجمه کرده .. (البته دستوری که توی مجله هست کمی فرق میکنه .. )
نون
شیرینی اسم مناسبی ه چون چیزی که بدست میاد بیستر شبیه کلوچه و نون هستش..
!


مواد لازم :
توت فرنگی .............. 225 گرم

Ruby Port ................ دو قاشق غذا خوری (یک نوع شــرابه..
ما که نداشتیم ..)
آرد سلف ریزینگ ................ 225 گرم
(تقریبا 2 پیمانه) (اگر نداشتید به جاش از مخلوط آرد معمولی + 2 ق چ خ بیکینگ پودر
و نوک قاشق نمک استفاده کنید)
بیکینگ پودر ............ 2 ق چ
خ

تخم مرغ................. 1 عدد
کره سرد
................... 75 گرم (بصورت مکعب های کوچیک خرد کنید)
پودر
قند
یا پودر شکر که از الک رد شده باشه ....... 40 گرم ... حدود 3 قاشق
غ خ
شیر .............. 2 ق غ خ
کره آب شده
...........مقداری برای روی خمیر
خامه زده شده .............به میزان
لازم
پودر قند برای روی شیرینی


طرز تهیه :

فر رو با
حرارت 220 درجه روشن میکنیم.
دو تا قالب 20 سانتی رو کاعذ میندازید .. کمی چرب
میکنید..و کمی ارد می پاشید

5 6 تا از توت فرنگی ها رو نگه میدارید ..باقی
رو توی همون شــرابمون برای 1 تا 2 ساعت قرار میدیم. (ما که نداشتیم از این جیگیلی
بازی ها هم نکردیم)

آرد و بیکینگ پودر
رو توی یک کاسه بزرگ الک میکنیم.
کره رو با نوک انگشت ها به خورد موادمون میدیم
تا بصورت خرده نون در بیاد.
پودر قند رو اضافه میکنیم .. کمی هم میزنیم.
تخم
مرغ رو کمی با چنگال هم میزنیم و وسط موادمون میریزیم. 1 قاشق شیر رو هم اضافه
میکنیم.
و با دست مخلوط میکنیم.. تا بصورت خمیر در بیاد. اگر سفت بود 1 قاشق
دیگه شیر اضافه میکنیم.
خمیرمون رو روی سطح اردپاشی شده کمی ورز میدیم. و به دو
قسمت تقسیم میکنیم.
خمیر رو با وردنه باز میکنیم. .
(من خمیر رو پشت قالبم
با دست باز کردم ...بعد با وردنه صافش کردم.)
خمیر ها رو توی قالب میزاریم..
روشو با برس کره مالی میکنیم.
و به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر میزاریم. (در حدی
که روش طلایی بشه)
از فر که خارج کردیم 10 دقیقه صبر میکنیم تا نون شیرینی ها
خنک بشه...
بعد یکی رو به 6 یا 8 مثلث تقسیم میکنیم.
..........
توت
فرنگی ها و شــراب رو توی خامه مخلوط میکنیم ... روی یکی از نان ها میزاریم.می
تونید خامه رو اول بزارید بعد توت فرنگی ها رو روش بچینید .
بعد مثلثها رو روش
بچینید..روی مثلثها ها رو پودر قند الک کنید. و هر جور دوست داشتید تزیین
کنید.


من از کرم شانتی توت فرنگی استفاده کردم .
فقط کافیه که هر
بسته رو با 200 میل شیر مخلوط کنید .. در عرض 20 ثانیه یک خامه خوشمزه خواهید داشت
.. (من بجای شیر معمولی از شیر توت فرنگی استفاده کردم)

بهتره یکی دو ساعت
توی یخچال بزاریدش .. بعد سرو کنید.

Attached Thumbnails
IMG_0507.jpg‏
IMG_0508.jpg‏


IMG_0505.jpg‏
IMG_0502.jpg‏


IMG_0506.jpg‏
IMG_0503.jpg‏
/ 0 نظر / 10 بازدید