کیک رافاالو raffaello torte

raffaello torte

کیک رافاالو
مواد لازم برای تهیه نان کیک
تخم مرغ
۲ عدد
شیر 125 میلی یا نصف لیوان دسته دار(ولرم)
روغن ۱۲۵ میلی یا نصف لیوان
دسته در (مایه )
شکر نصف لیوان دسته دار
ارد یک و نیم لیوان دسته دار

وانیل یک بسته شکری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
پودر بادام و نارگیل از
هر کدام ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ها را با وانیل و شکر ۵ دقیقه زده و سپس شیر و
روغن را اضافه میکنیم سپس ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده ولی زیاد هم
نمیزنیم با لیسک انار مخلوط میکنیم در قالب ۲۶ سانتی که قبلا چرب کردیم میریزیم به
مدت ۳ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ میپزیم


در واقع یک جور تورته هست فرق
تورته با کیک در این هست که کیک در فر پخته میشه و لی تورته با مواد روی کیک که
لایه ضخیمی داره بشکل کیک در میاد و تورته ها را معمولا هم گرد درست میکنند تورتا
یک کلمه لاتین tōrta است و به معنی نان گرد هست نان گردی را که ما با خمیر کیک درست
میکنیم و روی آنرا با خامه ، میوه ، ژله ، پودینگ ،کوارک ،پنیر ،و خیلی کرم های
دیگه ، یا مایعاتی که به ان ژلاتین زاده میشه درست میکنیم و در مورد این کیک دست
آدم خیلی بازه و میتونه ابتکارات زیادی بخرج بده فقط با چند باردرست کردن ان تجربه
لازم بدست میاد
شکلات رافاالو را حتما میشناسید اسمش شکلات هست ولی داخلش شکلاتی
نداره در واقع با کرم نارگیل و بادام و یک لایه بیسکویت نازک درست شده و شما باید
مزه این کیک را شبیه به مزه رافاالو بکنید
برای اینکار یک کیک اسفنجی و سبک
درست کردم و از قالب خارج میکنیم توی ظرف دلخواه گذشته در آنرا کمربند مخسوس را
میبندیم شیر نارگیل که شیرینی خاصی نداره به میزان سلیقه خود شیرین میکنیم من از ۴
قاشق غذا خوری شکر استفاده کردم یک بسته هم کرم پارادیس دکتر اتکر درست کردم با مزه
وانیل و خامه زده شده هم درست کردم ۱ قاشق غذا خوری ژلاتین حدود ۸ تا ۱۰ گرم را هم
طبق دستور همیشگی ان به طریق بن ماری حل کرده و به شیر نارگیل اضافه کردم و مراتب
هم زدم، تا یک جای ان گوله نشود و یک دست باشد حدود نیم ساعتی صبر میکنیم تا شیر
نارگیل کمی سفت شود سپس خامه و کرم را هم اضافه کردم با پودر نارگیل و و اگر دوست
داشتید میتوانید پودر بادام پوست کنده هم به ان اضافه کنید حالا این مایه را روی
کیک ریخته و حدود نصف روز در یخچال بگذارد تا خودش را بگیرد در دستوری خندم که میشه
از شکلات سفید آب شده استفاده کرد به نظر من باید خوشمزه تر بشود در آنصورت میزان
ژلاتین را کم کنید چون شکلت که سرد شود دوباره سفت میشود و مواد مرا هم کمی سفت تر
میکند
اگر کرم پارادیس را پیدا نکردید میتونید از کرم نارگیل دراژه استفاده کنید

Attached Thumbnails



/ 0 نظر / 7 بازدید