رنگارنگ پلو

مواد اولیه :

  • روغن مایع یک و نیم پیمانه
  • کره 100 گرم
  • ماست پنج پیمانه
  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • مرغ یا گوشت و برنج از هر کدام یک کیلوگرم
  • اسانس خوراکی (سبز، قرمز و زعفران) به میزان لازم
  • پیاز دو عدد
  • خلال پسته و بادام و نمک و زردچوبه به میزان لازم

رنگارنگ پلو

طرزتهیه:                                                                                                                                                                                                  

با خواندن نام این غذا دلم نمی‌خواهد، به من خرده بگیرید که این دیگر چه غذایی است، «رنگارنگ پلو»، اما اگر یکبار در یک مهمانی رسمی آن را سرو کنید و مهمانان به تعریف و تمجید از شما بپردازند، آن وقت است که به من می‌گویید، آفرین مریم‌السادات‌ خانوم...

ابتدا مرغ یا گوشت را با پیاز، نمک و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را با ماست، تخم‌مرغ و زعفران به حالت ته‌چین در می‌آوریم قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ می‌زنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

/ 0 نظر / 5 بازدید