شیرینی رولتی خرما

 

 

خرما، آب و یک‌سوم فنجان شکر را مخلوط کنید و روی حرارت
به جوش‌ آورید. حرارت را کم کنید، 2 دقیقه صبر کنید و در این مدت مواد را بهم
بزنید. آبلیمو و وانیل را اضافه کرده، مخلوط را خنک کنید.

مواد لازم :

  • خرمای بی‌هسته خرد شده: 200 گرم
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: یک‌دوم فنجان
  • وانیل: به میزان لازم
  • شکر: یک‌سوم فنجان
  • روغن جامد: یک‌دوم فنجان
  • کره نرم شده: یک‌دوم فنجان
  • شکر: یک‌دوم فنجان
  • شکر قهوه‌ای: یک‌دوم فنجان
  • جوش‌شیرین: یک‌دوم قاشق مرباخوری
  • نمک: یک‌هشتم قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 3 فنجان
روش تهیه :

خرما، آب
و یک‌سوم فنجان شکر را مخلوط کنید و روی حرارت به جوش‌ آورید. حرارت را کم کنید، 2
دقیقه صبر کنید و در این مدت مواد را بهم بزنید. آبلیمو و وانیل را اضافه کرده،
مخلوط را خنک کنید. کره و روغن را 30 ثانیه با سرعت زیاد همزن بزنید. یک‌دوم فنجان
شکر، شکر قهوه‌ای، جوش‌شیرین و نمک را اضافه کنید، با همزن بزنید تا خوب مخلوط
شوند. تخم‌مرغ، شیر   را هم اضافه کنید. آرد را تا جایی که ممکن است با همزن با
مواد مخلوط کنید. بقیه‌ آرد را هم بریزید و خمیر را نصف کنید. سپس در نایلون بپیچید
و یک ساعت در یخچال بگذارید. هر قطعه خمیر را بین 2 ورق کاغذ روغنی بگذارید و هر
قطعه را به شکل مربعی به طول 20 سانت پهن کنید. مخلوط خرما را روی خمیر پخش کنید. 2
تا 24 ساعت در یخچال بگذارید. فر را با حرارت 375 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر
را چرب کرده و با کارد تیزی رولت‌ها را حلقه کنید. عرض هر حلقه یک‌دوم سانت باشد.
سپس با فاصله 5/2 سانت در سینی بچینید و 8 تا 10 دقیقه در فر بگذارید.
/ 0 نظر / 7 بازدید