مرغ چینی

مواد اولیه :

  • روغن کنجد دو قاشق سوپخوری
  • پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
  • سیر دو حبه
  • فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
  • روغن زیتون و سویا سس و آب و کنجد از هر کدام دو قاشق سوپخوری
  • سرکه قرمز 1/4پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای رنگی و سینه مرغ و هویج و پیاز بزرگ از هر کدام یک عدد
  • کدو سبز دو عدد
  • آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
  • قارچ سه تا چهار عدد
  • دانه بلوط چهار دانه

مرغ چینی

طرز تهیه:                                                               

 از من نپرسید که چرا طرز تهیه مرغ ژاپنی یا چه می‌دونم مرغ ایتالیایی را آموزش نمی‌دهید و چسبیدید به «مرغ چینی» چون مرغ چینی یک غذای بین‌المللی است...

ابتدا سبزیجات و مرغ را به صورت خلال‌های نازک برش می‌دهیم. تابه وک (چدنی) را داغ می‌کنیم. روغن و مرغ را در تابه ریخته سیر له‌شده، سویا سس، فلفل سیاه، نمک و آویشن را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مرغ‌ها خوب تفت بخورد. سپس تابه را خالی کرده سرکه و سبزیجات را درون آن ریخته و روغن زیتون را هم می‌ریزیم تا دو تا سه دقیقه تفت بخورد تا سبک شود. سپس قارچ‌ و دانه شاه‌بلوط حلقه شده را اضافه می‌کنیم. حالا باید حرارت را ملایم‌تر کنیم و آرد ذرت و آب را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس با مرغ‌ها در تابه ریخته و زمان سرو کنجد را هم اضافه می‌نماییم، این مرغ چینی بسیار خوشمزه است.

/ 0 نظر / 4 بازدید