تارت موز

مواد اولیه :

  • کیک اسفنجی دایره‌ای شکل (به قطر 20 و ارتفاع 2 سانتی‌متر) یک عدد
  • کرم وانیلی دو پیمانه
  • خامه فرم گرفته یک پیمانه
  • اسانس موز دو قطره
  • موز دو عدد
  • پودر کاکائو و ژلاتین از هر کدام یک قاشق سوپخوری

تارت موز

طرز تهیه:                                                                

 بدون شک هیچ‌کس از موز، این میوه بسیار لذیذ بدش نمی‌‌آید بنابراین تارت آن نیز بسیار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.

کیک را در ظرف سرو قرار داده و دور آن را با کمربند قالب کمر بندی هم سایز کیک می‌‌بندیم تا فاصله‌ای بین کیک و دیواره باقی نماند یکی از موز‌ها را خرد کرده و روی کیک چیده و ظرف را تا آماده شدن کرم در یخچال قرار می‌‌دهیم. کرم وانیلی را با خامه فرم گرفته و اسانس مخلوط کرده و به وسیله همزن برقی می‌زنیم. ژلاتین را با دو و نیم قاشق سوپخوری آب روی حرارت بخار آب، حل می‌کنیم و هنگام همزدن  اضافه می‌‌نماییم. بلافاصله کرم را روی کیک ریخته سطح روی کرم را صاف کرده و دوباره به یخچال منتقل می‌‌کنیم تا کرم بسته و تارت خودش را بگیرد.( حدود چهار ساعت) تارت را از یخچال خارج و روی آن  پودر کاکائو می‌پاشیم کمر بند را باز کرده سپس با خامه و موز باقی مانده روی آن را تزئین می‌‌کنیم.

 نکته:

طرز تهیه کرم وانیلی قبلا در مجله شماره 29 صفحه 70 چاپ شده است.

/ 0 نظر / 10 بازدید