میگوسوخاری تایلندی

مواد اولیه :

  • میگو درشت 800 گرم
  • پودر سوخاری تایلندی 200 گرم
  • زعفران آب کرده دو قاشق سوپخوری
  • روغن مایع 150 گرم
  • تخم‌مرغ دو عدد
  • پودر سیر و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم

میگوسوخاری تایلندی

طرز تهیه:                                                            

 میگوها را پس از پاک کردن بشویید. سپس بگذارید با سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای و کرفس به مدت 10 دقیقه بجوشد تا هم بوی زخم میگو برطرف شده و هم کمی پخته شود.

تخم‌مرغ را به زعفران آب کرده اضافه کرده و پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را با پودر سوخاری تایلندی مخلوط کنید.

میگوها را ابتدا داخل تخم‌مرغ و زعفران گذاشته سپس آنها را به پودر سوخاری تایلندی آغشته کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

نکته:

 پودر سوخاری تایلندی در سوپرمارکت‌های معتبر موجود است.

/ 0 نظر / 15 بازدید