سس بشامل

مواد اولیه :

  • آرد سفید دو قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • شیر سرد یک پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع یک قاشق غذاخوری

سس بشامل

 

 

 

طرز تهیه:                                                                 

 

در ادامه آموزش انواع سس به سسی خواهیم پرداخت که بارها از طریق تماس تلفنی و پیامک از دفتر مجله خواسته شده بود تا آن را آموزش دهیم. این سس در انواع غذاها به ویژه ماکارونی، لازانیا و بسیاری از پیتزاها کاربرد دارد.

ابتدا کره و روغن را گرم می‌کنیم. آرد را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. بعد شیر سرد را کم‌کم افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می‌داریم.

 

نکته:

اگر سس بشامل رقیق خواستید دو پیمانه شیر به سس اضافه کنید.

خانم ملیحه اصغریان کارشناس سفره آرایی و قنادی    

/ 0 نظر / 6 بازدید