جوجه ایتالیـایی

جوجه ایتالیـایی

طرز تهیه:                                                                                                       

ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده، سپس با پیاز خردشده، فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل، زعفران و آب‌لیمو آن را مزه‌دار کنید. به مدت سه الی چهار ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مزه‌دار شود.

موادلازم برای تهیه سس:                                                                

 هویج ریز‌شده                                                                                       دو عدد

 فلفل دلمه‌ای ریز‌شده                                                                     یک عدد

 کرفس ریزشده                                                       پنج شاخه کوچک

 عصاره مرغ                                                      یک عدد

 رب گوجه‌فرنگی                                      یک قاشق غذاخوری

 ترخان ساطوری‌شده                      یک قاشق غذاخوری

 سیر                                                               دو حبه

 پیاز                                                                    یک عدد

 روغن یا کره                                                                  به میزان لازم

طرز تهیه سس:                                                  

 ابتدا پیاز را تفت دهید بعد سیر خردشده هویج، کرفس و فلفل دلمه‌ای را به آن افزوده کمی تفت دهید و یک قاشق رب گوجه‌فرنگی اضافه نموده و سرخ کنید. عصاره مرغ را در کمی آب حل نموده و به مواد اضافه کنید تا بپزد. در آخر کمی ترخان افزوده و حرارت را خاموش کنید. سینه‌های مرغ مزه‌دار شده را داخل سیخ چوبی بزنید و در تابه‌ای که قبلا کمی روغن ریخته‌اید سرخ کرده و برای سرو از سس مخصوص آن استفاده کنید.

/ 0 نظر / 5 بازدید